Institut for GruppeAnalyse i Århus
 
 
 
Uddannelserne ved IGA Århus
Om den 2-årige gruppepsykoterapeutiske uddannelse (GPU)
"Den to-årige gruppeterapeutiske uddannelse har været spændende og meget brugbar i mit arbejde i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor jeg har en terapeutisk ungegruppe og planlægger opstart af endnu én. Uddannelsen har bibragt væsentlig viden og indsigt i såvel gruppeterapi som gruppeprocesser, hvilket jeg også har stor gavn af i forhold til supervisions- og konsulentopgaver samt mine øvrige samarbejdsrelationer".
Jesper Thybo, psykolog, Børne- og Ungdomspsykiatrien Odense.

Om den 3-årige gruppeanalytisk uddannelse i organisation og ledelse (GOL)
"Jeg afsluttede den 3 årige organisatoriske gruppeanalytiske uddannelse i 2002 v IGA Århus. Uddannelsen er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, både fagligt, personligt og helt privat! I forhold til det rent faglige udbytte, så har den indsigt, viden og forståelse uddannelsen gav mig i forhold til processer i organisationer/relationer været en meget stor hjælp i mit arbejde som leder".
Mette Krøyer, oversygeplejerske.Læs mere >
Introduktionsaften til uddannelserne
Onsdag d. 15. marts 2017 kl. 19.00-21.00

Center for Spiseforstyrrelser, lokale 13, indgang 12
Harald Selmers vej 66, Risskov

Gruppeterapi og gruppeterapeutisk viden er særdeles anvendelig både indenfor psykiatrien, i psykologisk behandling og i arbejdet med organisationer.
Gruppeanalyse har som målsætning at videreudvikle arbejdet med og forståelse for arbejdet med grupper.

Vi vil gerne introducere den gruppedynamiske og gruppeanalytiske tankegang og metode og give eksempler på, hvordan den gruppeanalytiske forståelse anvendes i gruppepsykoterapi, i gruppebehandling og i arbejdet med organisationer.

Desuden kan du få mere at vide om de enkelte uddannelser: den to-årige gruppeterapeutiske uddannelse, den fire-årige diplomuddannelse og den to-årige uddannelse i organisation og ledelse ved Institut for Gruppeanalyse (IGA) i Århus.

Tilmelding til Peter Ramsing pr. mail: ramsingpeter@dadlnet.dk senest d.10.3.2017
 
Copyright 2007-2012 IGA-Århus, Harald Selmers Vej 66, 8240 Risskov